Spring naar content

47 weken pakket

Het 47-weken pakket is vanaf november 2021 niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten. Neem je op dit moment het pakket af dan kun je dat behouden en eventueel voor andere kinderen uit hetzelfde gezin ook afnemen.

Gaat je kind naar het kinderdagverblijf? Dan geef je zelf via de Ouderapp door welke 5 weken je kind niet komt. Gaat je kind naar de buitenschoolse opvang? Dan heb je opvang tijdens alle schoolweken en tijdens 7 schoolvakantieweken. Je geeft vooraf in de Ouderapp door in welke schoolvakantieweken je kind wel komt en in welke niet.

Tip

  • Je kunt altijd extra vakantiedagen afnemen, dus bovenop je flexibele contract. We leggen deze ruim van tevoren met elkaar vast (we factureren ze ook vooraf). Je hebt dan gegarandeerd plaats. Via de Ouderapp plan je de vakantieopvang in.
  • Afhankelijk van je verzamelinkomen kan het netto voordeliger zijn om toch voor het 52-weken pakket te kiezen. Bekijk dit in de rekentool.

Wist je dat…?

  • Wij op het kinderdagverblijf en de peuteropvang zorgen voor de luiers?
  • Het uurtarief inclusief eten & drinken, fruit & tussendoortjes is?
  • Je feestdagen en andere dagen dat je geen gebruik kunt maken van de opvang deze het hele kalenderjaar op een ander moment mag inzetten?

Twijfel je?
Het serviceteam geeft je graag advies over een pakket dat past bij je situatie. Je kunt ook verschillende pakketten kiezen en combineren. Bijvoorbeeld: op maandag neem je opvang af met een 52-weken pakket en op vrijdag neem je opvang tijdens schoolweken met een 40-weken pakket.