Spring naar content

Bij Kober krijgt iedereen de mogelijkheid om door te groeien

17 november, 2021

Claire van den Belt werkt al twee jaar als pedagogisch medewerker bij Kober kinderopvang, op de locatie Dikkertje Dap in Etten-Leur. Samen met haar collega’s is zij verantwoordelijk voor de groep kinderen van 0 tot 2 jaar.

“We creëren altijd tijd en ruimte om de baby’s voldoende persoonlijke aandacht te geven”, vertelt Claire. “Bij Kober is het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en dat ze zich optimaal ontwikkelen in deze beschermde omgeving. We wandelen, knutselen, spelen en organiseren activiteiten in de speciale themaweken. Dat maakt mijn werk zeer waardevol. Je ziet de baby’s opgroeien tot een mensje.”

Claire is enthousiast over Kober. “Het is een grote organisatie, maar de groepen en teams zijn juist kleinschalig. Je kunt doorgroeien binnen de organisatie en jezelf continu ontwikkelen door cursussen te volgen. Naast mijn werk op de groep geef ik trainingen aan collega’s om op een verantwoorde manier met baby’s om te gaan. Zo verbreed ik mijn eigen kennis en stap ik uit mijn comfortzone. Dat bevalt erg goed. En als je je best doet, wordt dat gezien bij Kober. Het is een fijne werkplek, daarom zie ik mezelf nog lang blijven!”

Werken bij Kober
Ook aan de slag bij Kober? Bekijk dan hier onze vacatures. We zien je graag snel!