Spring naar content

Ga op date met Kober en kijk of er een klik is

18 maart, 2022

Zou je aan de slag willen als pedagogisch medewerker bij Kober kinderopvang, maar wil je eerst weten of er een klik is? Dan ben je in maart en april van harte welkom voor een speeddate. Tijdens jouw speeddate maak je op een laagdrempelige manier kennis met Kober. Je krijgt de kans om met medewerkers over het werk te praten en een kijkje in de keuken te nemen. Misschien springt de vonk wel over!

Met meer dan tweehonderd vestigingen is Kober de grootste kinderopvangorganisatie van West-Brabant. Bij Kober draait het om één ding: de beste kansen voor ieder kind. Daarom zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers, die kinderen willen helpen om de wereld te ontdekken en avonturen te beleven. Het gaat om banen in peuteropvang, de buitenschoolse opvang en/of de kinderdagverblijven.

Speeddate-bijeenkomsten

In maart en april organiseren we een aantal speeddate-bijeenkomsten voor pedagogisch medewerkers op verschillende opvanglocaties. De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data en locaties:

  • Dinsdag 5 april 2022 van 10.00 – 11.00 uur, locatie Kiekeboe in Breda
  • Dinsdag 5 april 2022 van 11.00 – 12.00 uur, locatie Kiekeboe in Breda
  • Dinsdag 12 april 2022 van 15.00 – 16.00 uur, locatie de Uilenpoort in Baarle-Nassau
  • Dinsdag 12 april 2022 van 16.00 – 17.00 uur, locatie de Uilenpoort in Baarle-Nassau

Meld je aan voor een speeddate

Wil je weten of je een klik hebt met Kober? Dan ben je van harte welkom een kop koffie te komen drinken. Je krijgt een rondleiding en natuurlijk kun je in gesprek met een medewerker. De kennismaking is helemaal vrijblijvend. Een sollicitatiebrief of motivatie is niet nodig. Het is wel belangrijk dat je over de juiste diploma’s beschikt. Of dat zo is, kun je vooraf snel en makkelijk online checken. Of bekijk de kwalificatie-eisen. Laat hieronder je naam, emailadres en telefoonnummer achter. We zien je graag op de door jou geselecteerde datum en tijdstip. Meer informatie of liever op een ander moment contact met ons? Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar werken@kober.nl of bel 076-504 56 14.

Ja! Ik wil een date met Kober