Spring naar content

Hummelhoeve wordt onderdeel van Kober

31 december, 2021

Peuteropvang Hummelhoeve in Hoeven is vanaf 1 januari 2022 onderdeel van Kober kinderopvang.   

Hummelhoeve, voorheen onderdeel van stichting Spelen = Leren, is gevestigd in Basisschool Uniek in Hoeven. De peuteropvang vind je in een lokaal van de school. Na schooltijd gebruikt de bso deze ruimte. Voor peuters is Hummelhoeve een ideale locatie om alvast kennis te maken met een basisschoolomgeving. In deze kleinschalige opvang kunnen zij veilig spelen en ontdekken. Ook beschikt Hummelhoeve over een speelzaal waar zowel de peuters als de kinderen van de bso gebruik van kunnen maken.

Nieuwe uitstraling, bekende gezichten
Voor de ouders en peuters verandert een aantal zaken. Vanaf januari hoeven ouders geen luiers, eten en fruit meer mee te geven. Hier zorgt Kober voor. Om Hummelhoeve de vertrouwde, warme Kober-uitstraling te geven, wordt het interieur over een aantal maanden vernieuwd.

Aan het team van Hummelhoeve verandert niets. De pedagogisch medewerkers Monique Kaas, Ilmara Kerstens en Anja van der Heijdt staan na de kerstvakantie weer klaar voor de peuters en hun ouders. Op 10 januari openen wij onze deuren!

Meer weten?
Op de locatiepagina lees je alles over peuteropvang Hummelhoeve. Wil je een keertje komen kijken? Schrijf je in voor een rondleiding!