Spring naar content

Kober start in september opnieuw met mbo-studenten die leren en werken willen combineren

1 april, 2022

Kober kinderopvang start een BBL-traject voor mbo-studenten die werken en studeren willen combineren. De BBL-studenten komen in dienst van Kober en gaan daarnaast 1 dag per week naar de mbo-opleiding pedagogisch werk.

Wil je aan de slag in de kinderopvang? En zoek jij naar een mooie manier om invulling te geven aan het praktijkgedeelte van jouw BBL-opleiding. Dan zien we je graag! Als erkend leerbedrijf mag Kober studenten het vak in de praktijk leren. Begin september starten we! 

Wat is BBL?

BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Als BBL-student combineer je leren en werken. Je werkt  20 uur per week op een kinderdagverblijf, peuteropvang en/of buitenschoolse opvang. Daarnaast ga je één dag per week naar school. BBL-studenten komen bij Kober in dienst. Je sluit een arbeidsovereenkomst en je krijgt dus ook een salaris.

Meteen solliciteren

Heb je interesse? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren bij Kober. De BBL-plekken zijn heel populair. Wacht daarom niet te lang met solliciteren.

Ja, ik wil solliciteren

Wil je liever eerst wat meer weten over Kober? Je kunt ons bellen of mailen met ál je vragen. Bel 076-5045614 of stuur een mail naar opleidingen@kober.nl. We helpen je graag verder. Je vindt ook veel informatie over BBL op onze website.