Spring naar content

Robert Sänger per 1 september nieuwe bestuurder Kober kinderopvang

13 juni, 2022

Robert Sänger treedt per 1 september 2022 aan als bestuurder van Kober kinderopvang. Hij volgt hiermee interim-bestuurder Maudy Hylkema op. 

Robert stapt over vanuit zijn functie als bestuurder bij Sinne kinderopvang, een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in Leeuwarden (Friesland). Daarnaast is hij onder andere vicevoorzitter van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK), waarvan ook Kober lid is.

Over zijn keuze voor Kober zegt Robert het volgende: “We zien je graag. Wat een warme zin is dat! En zo heb ik de contacten in de afgelopen weken ook mogen ervaren. Met heel veel plezier ga ik mij inzetten voor kinderen, ouders, collega’s en samenwerkingspartners van Kober en maatschappelijke kinderopvang in West-Brabant. Samen met jullie werken aan een goede ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen. Investeren in hun toekomst. Hen helpen spelenderwijs zichzelf en hun omgeving te ontdekken met een ontwikkelrijk en eigentijds aanbod voor het liefst alle kinderen. Dus niet alleen van werkende ouders. Daar heb ik reuze zin in. Daar draag ik graag vanuit mijn nieuwe rol en verantwoordelijkheid bij Kober aan bij!”

De Raad van Commissarissen en het managementteam zijn enthousiast over de komst van Robert Sänger. Brigite van Haaften, voorzitter van de RvC, geeft hierover aan “Wij zijn blij dat het is gelukt om een goede, ervaren bestuurder voor Kober te vinden. We zijn vol vertrouwen dat de verdere ontwikkeling van de maatschappelijke kinderopvang bij Kober bij hem in goede handen is. Wat ons enorm aanspreekt, is de manier waarop Robert zich met hoofd en hart inzet voor kinderopvang. Wij wensen hem en alle betrokkenen heel veel succes en werkplezier toe en kijken uit naar een goede samenwerking.”