Spring naar content

Onze nieuwe website is live!

26 mei, 2021

Mobiel en online. Als ouder ben je tegenwoordig natuurlijk gewend om alles digitaal te regelen. Hoog tijd voor een gloednieuwe eigentijdse site die aansluit bij de beleving van de ouders van nu. We zijn live!

Een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en de nieuwe lijfspreuk: We zien je graag bij Kober. Waarom heeft Kober een nieuwe jas? Uit interviews met ouders blijkt dat zij Kober enorm waarderen, maar wel verschillen ervaren tussen ons gezicht op de vestigingen en onze uitstraling naar buiten toe.  Met de nieuwe website en huisstijl zorgen we weer voor meer herkenbaarheid en zichtbaarheid. Binnen en buiten versterken elkaar door een eenduidige professionele uitstraling.

Frisse kleuren

De nieuwe site en huisstijl zijn een logische volgende stap, nadat de meeste vestigingen al een nieuw gezicht hebben gekregen. De vormen en frisse kleuren van de nieuwe huisstijl en site zijn geïnspireerd door de inrichting van de nieuwe vestigingen. Het speciaal voor Kober ontwikkelde interieur reflecteert bovendien onze pedagogische visie. Bij ons krijgen kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte.

Dezelfde aandacht

Uiteindelijk zijn zij het natuurlijk voor wie we het elke dag weer met zijn allen doen. Want we mogen dan een nieuwe uitstraling hebben, sommige dingen veranderen niet. Dezelfde vertrouwde gezichten van onze betrokken collega’s op de locaties. Met dezelfde oprechte aandacht waarmee ze elke dag weer kinderen en ouders ontvangen.

We zien je graag bij Kober!