Spring naar content

Peuteropvang ’t Olifantje verhuist naar locatie peuteropvang Prikkebeek

4 mei, 2022

Prinsenbeek – Kober peuteropvang ’t Olifantje in Prinsenbeek verhuist naar een nieuwe locatie. Op dit moment bevindt de opvang zich nog in basisschool De Griffioen. Vanaf 9 mei is peuteropvang ’t Olifantje te vinden op de locatie van peuteropvang Prikkebeek op Kapittelhof 2 in Prinsenbeek. Peuteropvang Prikkebeek heet vanaf dat moment ’t Olifantje. 

Tijdens een eerdere verbouwing week ’t Olifantje al tijdelijk uit naar de peuteropvanglocatie Prikkebeek. De aanleiding van de aankomende verhuizing is de nieuwbouw van basisschool De Griffioen. Op de plek van de basisschool komt een volledig nieuw schoolgebouw. Alexander Geraedts, unitmanager bij Kober: “De peuteropvang is nu gevestigd in een klaslokaal van De Griffioen. De nieuwbouw is een groot project dat twee jaar duurt. Wij willen dat de peuters van onze opvang zorgeloos buiten kunnen spelen en tijdens een verbouwing is dat lastig.”

Van twee naar één 
De fusie van beide locaties heeft diverse voordelen. Beide peuteropvanglocaties waren op verschillende dagen geopend. In de nieuwe situatie is ’t Olifantje vijf dagen per week open. Geraedts: “De openingstijden en de vertrouwde gezichten van ’t Olifantje en (voorheen) Prikkebeek blijven hetzelfde. Vanaf 9 mei kunnen ouders ook hun opgebouwde tegoed, voor zowel Prikkebeek als ’t Olifantje, op alle dagen inzetten.”
Op 9 mei is het zover. Geraedts: “Voor ouders en peuters verandert er niets. Ze zijn van harte welkom op Kapittelhof 2. Onze Kober kanjers staan voor ze klaar!”