Peuteropvang de Saffier: de kracht van ‘samen’

Spelen in de autohoek, koken in keukenhoek, oefenen met kleuren, samen kastelen bouwen in de zandbak, of tikkertje doen in de speelzaal. In een ochtend bij peuteropvang de Saffier werken we op allerlei manieren aan de ontwikkeling van jouw peuter. Vaak doen we dat rondom een thema, zoals bijvoorbeeld ‘feest’, ‘mensen’ en ‘herfst’. Zo helpen we kinderen grip te krijgen op de wereld om hen heen.

Onze eigen speels ingerichte groepsruimte is daarbij onze basis. En het mooie is, die ruimte grenst direct aan de kleuterklassen van basisschool De Saffier. Dus natuurlijk gaan we met de grotere peuters vaak bij de buren ‘gluren’. En voorlezen en buitenspelen? Dat doen we zoveel mogelijk samen.

Goed om te weten

  • Peuteropvang de Saffier biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Om hiervoor in aanmerking te komen, is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.
  • We hebben nauw contact met de school. We overleggen over gezamenlijke activiteiten en zorgen voor een goede overdracht van de peuteropvang naar de kleutergroep.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.