Peuteropvang de Wiebeltjes: samen spelen, samen groeien

Tuurlijk, lekker vrij spelen is belangrijk. Maar je goed ontwikkelen óók. Bij de Wiebeltjes snappen we wat nodig is om je peuter te helpen groeien. Spelenderwijs werken we aan de (taal)ontwikkeling van jouw kind. Hoe? Door aan in groepjes spelletjes te doen, kleuren, vormen en voorwerpen te ontdekken en samen te zingen, kletsen en knutselen. Dat doen we in een uitdagende, eigentijds ingerichte groepsruimte. We hebben gezamenlijke thema’s met school. De huishoek in het midden bijvoorbeeld werkt als een magneet. Maar ook de bouw- en autohoek is in trek. En heb je de gezellig ingerichte leeshoek al gespot? Daarnaast zijn we vaak buiten te vinden. Op het schoolplein hebben kinderen alle ruimte om te rennen, fietsen en klimmen.

En verder

  • Onze locatie is gevestigd in basisschool De Weerijs. Zo raakt jouw kind alvast vertrouwd met school en is de overstap naar groep 1 straks minder groot.
  • De Wiebeltjes biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Om voor VVE in aanmerking te komen is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.
  • Twee keer per jaar nodigen we een fysiotherapeut uit om naar de motoriek van de peuters te kijken. Ziet hij ontwikkelpunten bij jouw kind? Dan neemt hij contact met je op en verwijst hij jullie eventueel door.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.