Buitenschoolse opvang DolFijn Breda: geeft jouw kind de ruimte!

Om je goed te ontwikkelen, heb je de ruimte nodig. Dat bieden we bij DolFijn. In de eigen groepsruimte boven het kinderdagverblijf. In een van de lokalen van de naastgelegen basisschool Burgst, die helemaal in Kober-stijl is ingericht. Buiten op het schoolplein. En ook in het technieklokaal van de school zijn we welkom.

Wat we op deze bso veel doen? Spelletjes spelen, een balletje trappen, naar de speeltuin gaan en speurtochten houden. En tijdens schoolvakanties pakken we uit met Wie is de mol of andere spannende mysteriespellen. Kinderen van 9 jaar en ouder stromen door naar top bso Kanjertuin. Maar pas nadat ze een goede fietstraining hebben gehad. Daar zorgen wij voor!

Extra’s
Op aanvraag zijn we vanaf 7.00 uur open. Vroege vogels kunnen gebruikmaken van de ontbijtservice. Wie tot 18.30 uur blijft, kan een warme maaltijd bij ons eten. Verder komt de kinderkapper regelmatig langs. En ouders kunnen op weg naar hun werk een coffee to go scoren. En wist je dat we deel uitmaken van de Sterke Wijk? Dat is een samenwerkingsverband tussen alle Kober-bso’s in de Haagse Beemden. In vakanties organiseren we tal van workshops en activiteiten zoals sporttoernooien, schaatsen, bakken, levende gezelschapsspelen, of een zomerkamp.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.