Peuteropvang El Feth: spelenderwijs leren en groeien.

Start 2 oktober 2023

Samen zingen, spelen, knutselen: het kan allemaal bij peuteropvang El Feth. Op deze locatie sluiten we zoveel mogelijk aan bij de Islamitische achtergrond en de eigen identiteit van het kind. Binnen een groep met andere kinderen, maar wel in zijn eigen tempo. Spelenderwijs leert én groeit hij. Voor je het weet, is je kind een kleuter; klaar om naar de basisschool te gaan.

Voorbereiding op school
In samenwerking met ibs El Feth helpen we peuters de school te verkennen en ontdekken. Ze maken kennis met de juffen en meesters en werken samen met de kleuters. Dat maakt de overgang naar de basisschool een stuk minder spannend.

Bij El Feth zijn we gespecialiseerd in voor- en vroegschoolse educatie (VVE), bedoeld voor peuters van 2,5 jaar en ouder die iets meer ondersteuning nodig hebben. Hiervoor is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen omdat de locatie nog niet open is. We starten op maandag 2 oktober. Vanaf dat moment kun je een rondleiding aanvragen.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Het serviceteam neemt na je inschrijving contact met je op.