Kinderdagverblijf Miezemuis: voelt als thuiskomen

Gemoedelijk, kleinschalig en vertrouwd: dat is de sfeer waarin we jouw baby, dreumes of peuter verzorgen, stimuleren in z’n ontwikkeling en helpen groeien. Een fijne plek dus voor jouw kind, maar ook voor jou als ouder. We denken graag met je mee en geven als gewenst advies. Want opvoeden, dat doen we samen.

In de basis hebben we een aparte babygroep en peutergroep, met elk een unieke inrichting, helemaal passend bij de leeftijd. Maar als het even kan, trekken we met elkaar op. Om te spelen in de lange speelhal bijvoorbeeld, waar we bouwen met schuimblokken en beweegspelletjes doen. Of we zien elkaar buiten, op de grote, groene speelplaats met verstopplekken, glijheuvel en picknicktafels. Bovendien gaan we geregeld op stap: naar de eendjes, de kinderboerderij, het bos, het park, of de bibliotheek.

Goed om te weten

  • We zorgen voor een soepele overgang van de babygroep naar de peutergroep. Is je kind bijna 2 jaar, dan doet het vaak al mee aan de peuteractiviteiten.
  • We combineren dagopvang met voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Om hiervoor in aanmerking te komen, is een verwijzing van het consultatiebureau nodig. Dat zit trouwens in hetzelfde pand. Handig!

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.