Top bso Noord: energiek en dynamisch

Ben je 8+, zit je op basisschool Olympia, Burgst Groene hil of De Rietvink én heb je de Kober fietstraining gehaald? Dan ben je klaar voor de overstap naar top bso Noord. We maken deel uit van kindcentrum Olympia. Daar hebben we onze eigen ruimte, inclusief speelhoek met kaptafel, atelier, spelletjeshoek en biljart. En de activiteiten die we organiseren? Die kiezen we in overleg met de kinderen; samen maken we onze pick & mix uit het programma DoenKids. Denk aan een Wie is de Mol-spel, schatzoeken en mummyvoetbal. Maar ‘gewoon’ een potje poolen, of trefbal doen in de speelzaal, kan natuurlijk ook. Omdat de meeste kinderen op de fiets komen, kunnen we erop uit. Bijvoorbeeld naar het zwembad of het bos.

Vakanties en Sterke wijk
In vakanties voegen we de verschillende top bso’s in de wijk Haagse Beemden samen. We verplaatsen ons dan naar top bso Kanjertuin om samen met leeftijdgenootjes leuke activiteiten te ondernemen die passen bij hun leeftijd.

Extra leuk! Twee keer per jaar organiseren we vanuit ‘Sterke Wijk’ activiteiten. Dat is een samenwerkingsverband tussen alle Kober-bso’s in de Haagse Beemden. We organiseren tal van workshops en activiteiten zoals sporttoernooien, schaatsen, bakken, levende gezelschapsspelen of een zomerkamp. Door onze krachten te bundelen, is er extra veel mogelijk.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.