Buitenschoolse opvang Vlindertuin/Boomgaard: creatief en sportief

Beetje bij beetje zelfstandiger worden? Bij buitenschoolse opvang Vlindertuin op basisschool de Boomgaard helpen we jouw kind op weg. Hoe? Door je zoon of dochter veel ruimte en vrijheid te geven en mee te laten denken over de activiteiten die we ondernemen. Willen kinderen figuurzagen met piepschuim? Prima! Een tafelvoetbaltoernooi organiseren? Leuk! Spelen op het sportveld dat aan het eind van de straat ligt? Ja hoor, dat kan! En ‘gewoon’ met vrienden relaxen in de zitzakken is natuurlijk óók helemaal goed.

Wist je dat…

  • we er graag op uitgaan met de fiets? Dit doen we vooral tijdens schoolvakanties, voor een picknick in het park of een speurtocht in het bos. En natuurlijk pas nadat je kind de Kober-fietstraining heeft gevolgd.
  • je kind ook gebruik kan maken van de extra’s die we bij Kindcentrum Zandoogjes bieden, zoals judoles en de warme-maaltijdservice?
  • we de Proeftuin aanbieden, van cultureel centrum Nieuwe Veste? Dit is een mix van workshops waarin je kind kennismaakt met muziek, dansen, zingen, verhalen verzinnen, knutselen en tekenen.
  • een van onze pedagogisch medewerkers een sportachtergrond heeft? Goed voor extra sport- en speluitdagingen op het schoolplein.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.