Spring naar content

Zo zien we
het graag

Kansen voor ieder kind

Gelijke kansen voor ieder kind. Daar draait het om bij Kober kinderopvang. We zien kinderopvang als een plek waar spelen en leren bij elkaar komen. Een plek waar kinderen zich in alle vrijheid ontwikkelen. Wij begeleiden hen daarbij. Passend bij wie ze zijn en wat ze nodig hebben. Dat doen we met veel plezier. Want niets geeft meer voldoening dan zien hoe een kind groeit en verder komt.

 

Partner in opvoeding en ontwikkeling

Kinderen wegwijs maken in de wereld, dat doen we samen. Als professionele partner in de opvoeding leggen we samen met ouders de basis voor een leven lang ontwikkelen. Onze pedagogische visie is daarbij het vertrekpunt. Die bepaalt hoe we denken en doen, onze locaties inrichten en ondersteuning bieden aan ouders.

 

Samen ontwikkelen

Om de kansen van kinderen te vergroten is het van belang breder te kijken. Hoe is de aansluiting op school? Welke faciliteiten biedt de gemeente? Zijn er sportclubs in de buurt? Als voortrekker in het ontwikkelen van een doorgaande ontwikkel- en leerlijn zoeken we de samenwerking op met scholen, gemeentes en netwerkorganisaties. Daar hoort bij dat we deel uitmaken van brede scholen, multifunctionele accommodaties en integrale kindcentra.

 

Wij zijn Kober

  • Wij zijn klein en groot tegelijk.
  • Wij zijn overal en altijd dichtbij.
  • Wij zijn bevlogen, verbindend en ondernemend.
  • Wij zijn ervaren en maatschappelijk.
  • Wij bieden constant ruimte voor ontwikkeling.

Met deze 5 beloftes maakt Kober het verschil. Je ziet het terug in onze pedagogische visie, in de inrichting van onze locaties en in onze nieuwe huisstijl. Wil jij ook de kracht van Kober ervaren? Kom dan eens langs op 1 van onze locaties. We zien je graag.