Spring naar content

Leuk dat je een kijkje wil komen nemen

Tijdens een rondleiding hoor je meer over onze opvang. Je krijgt een goede indruk van de binnen- en buitenruimtes. Is er genoeg te ontdekken en te spelen voor de kinderen? En hoe stimuleren wij de ontwikkeling van je kind? Bij Kober werken wij op alle locaties volgens dezelfde pedagogische visie. We vertellen je er graag alles over.

 

We zien je graag op locatie

De rondleiding duurt ongeveer een half uur. In dat half uur hebben we alle tijd en aandacht voor je! Vertel ons ook vooral de wensen en behoeften van jou en je kind.

Laat jouw gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je op meerdere locaties gaan kijken? Dan kun je dit aangeven bij ‘opmerkingen’ op het formulier. Staat jouw voorkeurslocatie niet op het formulier, dan is het op dit moment voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen.  Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.