Spring naar content

Zoek je een
leerzame en gezellige
stageplek?

marisa howenstine Cq9slNxV8YU unsplash

Dan ben je bij Kober kinderopvang aan het goede adres. Jaarlijks leiden wij ruim 200 stagiaires van diverse opleidingen op. Kober is een erkend leerbedrijf.

Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) via het ROC

Het gaat hierbij om dagonderwijs. Het leren op school en het werken in de praktijk wissel je af. De leerlingen worden door school geplaatst. Heb je een stageplaats toegewezen gekregen via het ROC, meld je dan hier aan.
Heb je het afgelopen jaar al stage gelopen bij Kober en wil je volgend jaar weer stage lopen bij ons, mail dan naar opleidingen@kober.nl om dit aan te geven.

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-traject)

Bij deze vorm van opleiden sluit je een arbeidsleerovereenkomst met Kober kinderopvang. Je werkt 20 uur per week op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Daarnaast ga je één dag per week naar school.

Er zullen weer nieuwe BBL plaatsen beschikbaar zijn vanaf februari 2022. Kijk voor deze vacature op de pagina “werken bij”.

Snuffelstages

Wij bieden leerlingen van het VMBO de mogelijkheid een snuffelstage te volgen. Dit is een ideale manier om te kijken wat de beroepen in de kinderopvang inhouden en of dit bij je past. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met de locatie waar je graag je snuffelstage wil volgen.

 

Heb je vragen over stages? Mail dan naar opleidingen@kober.nl. 

 

 

Gerelateerde pagina's