Spring naar content

Kober In- en Opstapje

Jonge kinderen leren spelenderwijs.

Instapje is een spel- en leerprogramma voor kinderen van 1 – 2 jaar. Opstapje is er voor kinderen in de leeftijd van 2 – 4 jaar.

In- en Opstapje
Jonge kinderen leren door dingen te doen en door te spelen. Als ouder kun je je kind hierbij helpen. Bij het programma In- en Opstapje leer je op een speelse manier je kind te ondersteunen in de ontwikkeling. In- en Opstapje is voor ouders en hun kind vanaf 1,5 tot 4 jaar.

Je doet het samen
Om jou hierbij te helpen komt er regelmatig een pedagogisch medewerker bij je thuis op bezoek. Ze neemt speelgoed en boekjes mee, en leert jou en je kind welke activiteiten je samen kunt doen. Ze laat zien hoe jij je kind kunt stimuleren met spelmateriaal van ons of met gewone dingen in huis. Daarnaast helpt ze als je vragen hebt.

Groepsbijeenkomsten
Drie á 4 keer organiseren we groepsbijeenkomsten voor ouders en kinderen vanaf 2 jaar en ouder. Tijdens deze bijeenkomsten kun je samen met andere ouders praten over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Veel ouders en kinderen vinden het gezellig en leerzaam om naar de bijeenkomst te komen.

Wanneer kan je meedoen?
Heb je een kind in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar en wil je hem/haar helpen bij de ontwikkeling ter voorbereiding op de basisschool? Denk aan taalverbetering, leren samen spelen en concentratie. Dan is In- en Opstapje iets voor jullie.

Neem contact met ons op
Heb je nog vragen? Neem contact op via inenopstapje@kober.nl.