fbpx Spring naar content

Samen groeien
op een fijne plek

Voor kinderen van nul tot vier jaar

Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Op een kinderdagverblijf van Kober kun je altijd vertrouwen. Het is een fijne, veilige plek waar we jouw kind met liefde verzorgen en waar je kind met plezier naartoe gaat.
Op onze kinderdagverblijven geven we de allerkleinste kinderen de ruimte om in alle rust te groeien, te ontwikkelen, te spelen, te delen en te leren. Je kind krijgt een eigen plekje in een vaste groep en leert zo de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen goed kennen.

Vind je locatie

Op de groep

Op iedere groep werken vaste medewerkers die er alles aan doen om te zorgen dat je kind zich zo snel mogelijk thuis voelt. We nemen de tijd om voor te lezen, te knuffelen en te spelen. We maken muziek en stimuleren de creativiteit. We eten en drinken samen aan tafel. Ook zorgen we voor voldoende rust. Na een dutje of middagslaapje is er dan weer volop energie om verder te spelen.

Op de hoogte

We houden je dagelijks op de hoogte hoe het met je kind gaat. Ook krijgt je kind een mentor toegewezen. Deze pedagogisch medewerker heeft extra aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind. Heb je vragen of wil je overleggen, dan kun je bij haar terecht.

Praktisch

Omdat we weten dat werkdagen soms erg hectisch zijn, denken we graag met je mee. Als het nodig is, kun je je kind eerder brengen of later ophalen. Een dagje ruilen is zo geregeld. Daarnaast hebben we extra services, zoals coffee to go. Op sommige locaties kun je take away-maaltijden meenemen.

Onze collega Hetty vertelt je graag hoe een dag op het kinderdagverblijf er uit ziet.

Fijn dat je er bent.

Waar wil je meer over weten?

Schrijf je in of plan een afspraak in om te komen kijken op de locatie bij jou in de buurt. Benieuwd wat kinderopvang in jouw situatie kost? Dat heb je zo berekend met onze rekentool.

marisa howenstine Cq9slNxV8YU unsplash

Wij zijn Kober.

Klein en groot tegelijk

Overal en altijd dichtbij

Bevlogen, betrouwbaar en betrokken

Eerlijk en maatschappelijk

Ruimte voor ontwikkeling

Handige informatie

Wel zo fijn om te weten. Staat de informatie waar je naar opzoek bent er niet bij? Neem contact met ons op of kijk bij de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kinderdagverblijf
Onze kinderdagverblijven zijn open van 07.30 tot 18.30 uur. Een aantal locaties biedt de mogelijkheid deze met maximaal 30 minuten te vervroegen en/of te verlengen.

Peuteropvang
De openingstijden en dagen wisselen per locatie. Neem contact met ons op voor de locatie bij jou in de buurt.

Buitenschoolse opvang
Onze bso’s zijn aansluitend aan de sluitingstijd van school geopend tot 18.30 uur. In de schoolvakanties en op studiedagen zijn de bso’s geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Heb je verlengde of vervroegde opvang nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In 2024 zijn onze locaties op de volgende feestdagen gesloten:

  • Nieuwjaarsdag – maandag 1 januari
  • Tweede Paasdag – maandag 1 april
  • Hemelvaartsdag – donderdag 9 mei
  • Tweede Pinksterdag – maandag 20 mei
  • Eerste Kerstdag – woensdag 25 december
  • Tweede Kerstdag – donderdag 26 december
  • 2 nader te bepalen studiedagen voor onze medewerkers. Deze kondigen we minimaal vier weken van tevoren aan en stemmen we af met de lokale oudercommissie.
  • Locatie peuteropvang El Feth is tevens gesloten op het Suikerfeest en Offerfeest (data nog niet definitief).

Kan je kind een dag of dagdeel géén gebruik maken van de opvang, bijvoorbeeld door ziekte? Dan meld je deze dag af via de Ouderapp. Hierdoor bouw je optionele uren op. Deze uren kun je op een ander moment inzetten. Ook officiële feestdagen mag je op een ander moment inzetten. Dit noemen we feestdagen-compensatie.

Het inzetten van deze optionele uren of feestdagen-compensatie is een service. Je kunt hier geen rechten aan ontlenen. Dat betekent dat je alleen uren in kunt zetten als de groepsbezetting dit toelaat. We zetten geen extra pedagogisch medewerkers in. Is er in de eigen basis- of stamgroep geen plaats? Dan kijken we – in overleg met jou – of er in een andere groep plaats is.

Het is prettig als je altijd aan ons doorgeeft wanneer je kind niet komt. Dan kunnen andere ouders mogelijk hun optionele uren of feestdagen-compensatie inzetten en heb je zelf – op een ander moment – ook deze mogelijkheid. Zo doen wij er alles aan om je tegoed in te kunnen plannen. De spelregels voor het inzetten van tegoed van het kinderdagverblijf en peuteropvang vind je hier, de spelregels van de bso vind je hier of kijk in de Ouderapp.