fbpx Spring naar content

Gezellig
samen eten

Overblijven met vrienden en vriendinnen: gezellig! Je kind neemt zelf eten en drinken mee en we eten samen. Daarna kunnen de kinderen lekker naar buiten, voor een potje voetbal of tikkertje spelen. Binnen zijn er volop spelletjes, of ze gaan lekker tekenen. Het overblijfteam met vrijwilligers en pedagogisch medewerkers houdt een oogje in het zeil en zorgt voor een goede sfeer.

We zien je graag gezellig eten en samen spelen

Wil je je aanmelden voor het overblijven? Vanaf 8 juli kun je het overblijven alléén nog aanvragen via de Ouderapp.
Kies één van de onderstaande opties.

> Aanmelden overblijven nieuwe klant

Je bent een nieuwe klant als je in de afgelopen 7 jaren geen opvang/overblijven hebt afgenomen bij Kober.

> Aanmelden overblijven bestaande klant

Je gegevens zijn al bij ons bekend.

 

Vind jouw overblijf locatie

Praktische informatie

Staat de informatie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Heb je een inhoudelijke vraag over het overblijven, neem dan contact op met de overblijfcoördinator. Voor alle andere vragen, kijk bij de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

Aanmelden
Je kunt vaste en incidentele overblijfdagen aanmelden. Bekijk hier hoe je dat doet.

Afmelden
Bij afwezigheid meld je je kind vóór 10.00 uur online af. De overblijfbeurt wordt dan niet in rekening gebracht. Bekijk hier hoe je een overblijfbeurt afmeld.

Je wilt graag gebruik maken van het overblijven. Het overblijven heb je helemaal zelf in de hand. Je kunt de overblijfbeurten van je kind(eren) zelf online aan- en/of afmelden in de Ouderapp.

Algemeen

  • Je kunt je kind één dag vóór aan de betreffende overblijfdag tot 10:00 uur ‘s ochtends online aanmelden;
  • Je kunt je kind aanmelden voor een incidentele overblijfdag of voor het hele schooljaar vaste dagen van de week vastleggen;
  • Bij afwezigheid meld je je kind vóór 10.00 uur online af. De overblijfbeurt wordt dan niet in rekening gebracht. Na iedere wijziging in Ouderapp ontvang je automatisch een bevestigingsmail.
  • Je vernieuwt ieder schooljaar de aanmelding voor het overblijven. Je kind gaat immers naar een andere groep en ook de vaste overblijfdagen kunnen wijzigen. Je ontvangt van ons in de zomervakantie bericht vanaf welke datum je je kind voor het nieuwe schooljaar kunt aanmelden.

Bijzonderheden
Zijn er bijzonderheden (bijvoorbeeld allergieën of medicijnen) die wij bij het overblijven moeten weten? Vul dan de informatiekaart in en lever deze zo spoedig mogelijk in bij de overblijfcoördinator.

Ben je een nieuwe klant? Klik hier om je kind aan te melden.
Ben je al klant van Kober? Klik hier om je kind aan te melden.

Het overblijftarief vind je hierboven bij jouw overblijf locatie. Als je dan klikt op de naam van de school vind je hier de kosten per overblijfbeurt. Staat de school er niet tussen? Dan heeft de school een continurooster of verzorgt Kober het overblijven niet.

We factureren de overblijfbeurten achteraf, rond de 20e van de volgende maand. Je kunt ook kiezen voor automatische incasso. Stuur dan een e-mail naar serviceteam@kober.nl, onder vermelding van je IBAN nummer en tenaamstelling.

Let op: Heb je een betalingsachterstand bij Kober? Dan kan je kind niet (meer) bij ons overblijven. Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze debiteurenbeheerders. Bel 076 504 56 06 of mail naar debiteuren@kober.nl.

Om ervoor te zorgen dat het overblijven goed verloopt hebben we de spelregels vastgelegd in een overblijfprotocol. Bij aanmelden voor overblijven geldt dat je akkoord gaat met het Overblijfprotocol, de betalingsvoorwaarden en onze privacyverklaring.

Gedurende het schooljaar meld je zelf de aangemelde overblijfbeurten in Ouderapp af.
Aan het einde van een schooljaar wordt de aanmelding automatisch beëindigd en hoef je niets te doen.

Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij? Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan hebben wij plaats voor jou als medewerker in een van onze overblijfteams. Lees hier meer.