fbpx Spring naar content

Samen doen wat
je leuk vindt

Voor kinderen van vier tot dertien jaar

Sluiten de werk- en schooltijden van je gezin niet op elkaar aan? Zoek je een oplossing waar ook je kind blij van wordt? Dan ben je bij Kober aan het juiste adres. In onze buitenschoolse opvang (bso) kan je zoon of dochter spelen en relaxen met vriendjes, maar ook nieuwe talenten en interesses ontdekken. We hebben oog voor je kind en bieden het volop uitdaging om zich, samen met anderen, te ontwikkelen. Als het maar enigszins kan, zitten onze bso’s samen met de school in hetzelfde gebouw of op hetzelfde terrein. Dichtbij, vertrouwd en gemakkelijk. Dat is prettig voor je kind én voor jou.

 

Vind je locatie

Ontdekken en relaxen

Op de bso is er altijd iets leuks te doen: urban dance, toneelspelen, koken, voetballen….of gewoon buitenspelen met je vrienden. Je kind krijgt volop ruimte om te ontspannen en om te ontdekken wat het leuk vindt en waar het goed in is. In de vakanties ondernemen we vaak iets bijzonders.

Hoe ouder je zoon of dochter wordt, hoe meer vrijheid er is om zelf te bepalen wat hij of zij wil doen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een sfeer waarin kinderen betrokken raken bij elkaar. We leren ze elkaar in hun waarde te laten, zelf conflicten op te lossen en grenzen te stellen. Onze collega Luc vertel je graag hoe zo’n middag op de Top bso er uit ziet. Of lees meer in dit artikel over de Top bso.

Samen met school

We werken zo veel mogelijk samen met de school van je kind, ook inhoudelijk. Onze aanpak stemmen we zo veel mogelijk op elkaar af. Zo vullen we elkaar aan en versterken we elkaar. Wil je weten hoe het er precies aan toe gaat op de bso? Onze collega Sharona vertelt je hoe een dag op de bso eruit ziet. Of kom met je kind een kijkje nemen!

Praktisch

Bij Kober kinderopvang bieden we veel opvangmogelijkheden. Voor en na school of tijdens de lunch, in de vakantie, vast of incidenteel. In overleg kun je je kind eerder brengen of later ophalen. Een dagje ruilen regel je zo. En omdat wij weten dat een werkdag hectisch kan zijn, bieden we extra services, zoals take away-maaltijden op sommige locaties.

 

Fijn dat je er bent.

Waar wil je meer over weten?

Schrijf je in of plan een afspraak in om te komen kijken op de locatie bij jou in de buurt. Benieuwd wat kinderopvang in jouw situatie kost? Dat heb je zo berekend met onze rekentool.

marisa howenstine Cq9slNxV8YU unsplash

Wij zijn Kober.

Klein en groot tegelijk

Overal en altijd dichtbij

Bevlogen, betrouwbaar en betrokken

Eerlijk en maatschappelijk

Ruimte voor ontwikkeling

Handige informatie

Wel zo fijn om te weten. Staat de informatie waar je naar opzoek bent er niet bij? Neem contact met ons op of kijk bij de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kinderdagverblijf
Onze kinderdagverblijven zijn open van 07.30 tot 18.30 uur. Een aantal locaties biedt de mogelijkheid deze met maximaal 30 minuten te vervroegen en/of te verlengen.

Peuteropvang
De openingstijden en dagen wisselen per locatie. Neem contact met ons op voor de locatie bij jou in de buurt.

Buitenschoolse opvang
Onze bso’s zijn aansluitend aan de sluitingstijd van school geopend tot 18.30 uur. In de schoolvakanties en op studiedagen zijn de bso’s geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Heb je verlengde of vervroegde opvang nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In 2024 zijn onze locaties op de volgende feestdagen gesloten:

  • Nieuwjaarsdag – maandag 1 januari
  • Tweede Paasdag – maandag 1 april
  • Hemelvaartsdag – donderdag 9 mei
  • Tweede Pinksterdag – maandag 20 mei
  • Eerste Kerstdag – woensdag 25 december
  • Tweede Kerstdag – donderdag 26 december
  • 2 nader te bepalen studiedagen voor onze medewerkers. Deze kondigen we minimaal vier weken van tevoren aan en stemmen we af met de lokale oudercommissie.
  • Locatie peuteropvang El Feth is tevens gesloten op het Suikerfeest en Offerfeest (data nog niet definitief).

Kan je kind een dag of dagdeel géén gebruik maken van de opvang, bijvoorbeeld door ziekte? Dan meld je deze dag af via de Ouderapp. Hierdoor bouw je optionele uren op. Deze uren kun je op een ander moment inzetten. Ook officiële feestdagen mag je op een ander moment inzetten. Dit noemen we feestdagen-compensatie.

Het inzetten van deze optionele uren of feestdagen-compensatie is een service. Je kunt hier geen rechten aan ontlenen. Dat betekent dat je alleen uren in kunt zetten als de groepsbezetting dit toelaat. We zetten geen extra pedagogisch medewerkers in. Is er in de eigen basis- of stamgroep geen plaats? Dan kijken we – in overleg met jou – of er in een andere groep plaats is.

Het is prettig als je altijd aan ons doorgeeft wanneer je kind niet komt. Dan kunnen andere ouders mogelijk hun optionele uren of feestdagen-compensatie inzetten en heb je zelf – op een ander moment – ook deze mogelijkheid. Zo doen wij er alles aan om je tegoed in te kunnen plannen. De spelregels voor het inzetten van tegoed van het kinderdagverblijf en peuteropvang vind je hier, de spelregels van de bso vind je hier of kijk in de Ouderapp.