Spring naar content

Onze pedagogische visie

andrew seaman ey5zZOkYL0Q unsplash

Gelijke kansen voor ieder kind

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zetten we ons hier dagelijks voor in. We zien kinderopvang als een plek waar spelen en leren bij elkaar komen. Een plek waar je kind zich in alle vrijheid kan ontwikkelen, dankzij de kennis, ervaring en begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. Daarbij richten we ons vooral op je kind, maar we zijn er ook voor jou als ouder. Omdat opvoeden iets is waar je soms hulp bij kunt gebruiken. Als professionele partner in opvoeding bieden we je graag een steuntje in de rug.

Kijk op opvoeden

Hoe we je kind begeleiden en helpen groeien en leren? We vertaalden onze kijk op opvoeden in 6 pedagogische principes. Die vormen onze leidraad en bepalen ons denken en doen. Elke dag weer. Op iedere locatie. Ontdek wat dit voor jou betekent!

Kijk op inrichting

Heb je al eens binnen gekeken bij één van de nieuw ingerichte locaties van Kober kinderopvang? Dan weet je dat we van rustige kleuren houden, een heldere indeling en mooie materialen. Stuk voor stuk bewuste keuzes. De inrichting is volledig gebaseerd op de 6 pedagogische principes.

Kijk op buitenruimtes

Naar buiten, ander spel, nieuwe uitdagingen: Kober gelooft in de kracht van groen en de natuur. Dus zetten we de deuren open – letterlijk en figuurlijk. En gebruiken we de buitenruimte als verlengstuk van de groepsruimte binnen.

 

Kober Buitenplaats ( of )

Kijk op kwaliteit van onze dienstverlening

We werken continu aan de verbetering van onze processen en de kwaliteit van onze dienstverlening. Vanzelfsprekend voldoen we aan alle wet- en regelgeving. En soms doen we meer dan wettelijk vereist is. Zo garanderen we de veiligheid en gezondheid van je kind.