Spring naar content

Spelen en leren in een uitdagende omgeving

Een uitdagende omgeving, waarin kinderen hun nieuwsgierigheid volgen en zich optimaal ontwikkelen. Dat vinden we belangrijk bij Kober kinderopvang. Een goede inrichting draagt daaraan bij. Dus die knusse kookhoek? Die is er niet zomaar! En de rustige kleuren? Ook dáár zit een idee achter. Het heeft allemaal te maken met onze pedagogische visie.

Zo op het eerste oog ziet het er fraai gestyled uit. Maar het gaat veel verder dan een ‘hip jasje’. De inrichting is volledig gebaseerd op de zes pedagogische principes van Kober kinderopvang. Zodat de ruimte jouw kind ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling. Op álle mogelijke manieren.

Driekwart van locaties van Kober kinderopvang opnieuw ingericht

Sinds het tweede kwartaal van 2018 zijn we volop bezig met de herinrichting van al onze kinderdagverblijven en bso’s. Inmiddels is driekwart van de locaties opnieuw ingericht. De rest van de locaties volgt dit en komend jaar.

Kijkje nemen?

Wil je meer weten over onze inrichting? Bekijk dan onze brochure Binnen kijken bij Kober. Ben je benieuwd naar de sfeer en inrichting van een specifieke locatie? Je bent welkom een kijkje te nemen. Onze pedagogisch medewerkers leiden je graag rond en kunnen je meer vertellen over onze pedagogische keuzes.