Kinderdagverblijf de Plaetse: het gemak van alles onder één dak

Wat biedt onderdeel zijn van een Integraal Kindcentrum (IKC) toch veel voordelen. Zo spelen we vaak samen in de multifunctionele hal (gaaf, dat podium!). We spelen, rennen en gymmen in het speellokaal van basisschool St. Bavo. Ook vieren we kerst en Sinterklaas samen. De peuters die eraan toe zijn kijken en doen regelmatig mee met de kleuters. We overleggen vaak met school en stemmen onze werkwijze op elkaar af. En wist je dat ook het consultatiebureau en een logopedist in hetzelfde gebouw zitten? Handig! Op aanvraag komt er de kinderfysiotherapeut naar onze locatie.

Ondertussen is het ook gewoon léuk bij het kinderdagverblijf. Onze eigen groepsruimten zijn uitdagend. Onze eigen groepsruimten zijn sfeervol, veilig en uitdagend. Buiten op ons eigen speelplein is er veel plezier te beleven met allerlei spelmaterialen. De babygroep heeft een eigen mooie buitenruimte die grenst aan de groepsruimte.

Extra service
Voor wat extra gemak kun je gebruikmaken van verruimde opvang en de ontbijtservice. Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.