Kinderdagverblijf Doppido: uitdagende speelruimtes

Je leefwereld vergroten, dat doen kinderen bij Doppido, een kinderdagverblijf in het centrum van Roosendaal. Van kruipen en kliederen tot knutselen en klauteren; je kind leert het hier, in uitdagende speelruimtes en op de ruime buitenspeelplaats.

En wist je dat ze hier extra veel werk maken van goede voeding en de kleintjes actief leren wennen aan nieuwe smaken? Vanaf het kinderdagverblijf is het makkelijk doorstromen naar Jeroen Bosch, de basisschool waar we nauw mee samenwerken. Die ligt om de hoek!

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.