Spring naar content

40 weken pakket

Je kunt kiezen voor het 40 weken pakket. Bij de bso heb je dan opvang tijdens álle schoolweken, maar niet tijdens de schoolvakanties. Bij het kinderdagverblijf sta je 40 weken ingepland volgens de kalender van regio Zuid. Wil je buiten deze vakanties op vakantie? Dan kan je dit via de Ouderapp regelen.

Tip

  • Afhankelijk van je verzamelinkomen kan het netto voordeliger zijn om toch voor het 52-weken pakket te kiezen. Bekijk dit in de rekentool.
  • Bij de bso kun je altijd extra vakantiedagen afnemen. We leggen deze ruim van tevoren met elkaar vast (we factureren ze ook vooraf). Via de Ouderapp plan je deze dagen in.

Wist je dat…

  • Wij op het kinderdagverblijf en de peuteropvang zorgen voor de luiers?
  •  Het uurtarief inclusief eten & drinken, fruit & tussendoortjes is?
  •  Je feestdagen en andere dagen dat je geen gebruik kunt maken van de opvang deze het hele kalenderjaar op een ander moment mag inzetten?

Twijfel je?
Het serviceteam geeft je graag advies over een pakket dat past bij je situatie. Je kunt ook verschillende pakketten kiezen en combineren. Bijvoorbeeld: op maandag neem je opvang af met een 52-weken pakket en op vrijdag neem je opvang tijdens schoolweken met een 40-weken pakket.