Spring naar content

40 weken pakket

Fatima28 min

Je kunt kiezen voor het 40 weken pakket. Bij de bso heb je dan opvang tijdens álle schoolweken, maar niet tijdens de schoolvakanties. Bij het kinderdagverblijf kies je zelf welke 40 weken je opvang nodig hebt. De 12 vakantieweken geef je door via de Ouderapp.

Tip

  • afhankelijk van je verzamelinkomen kan het netto voordeliger zijn om toch voor het 52-weken of 47-weken pakket te kiezen. Bekijk dit in de rekentool.
  • je kunt altijd extra vakantiedagen afnemen. We leggen deze ruim van tevoren met elkaar vast (we factureren ze ook vooraf). Je hebt dan gegarandeerd plaats. Via de Ouderapp plan je deze dagen in.

Wist je dat…

  • wij op het kinderdagverblijf en de peuteropvang zorgen voor de luiers?
  •  het uurtarief inclusief eten & drinken, fruit & tussendoortjes is?
  •  je feestdagen en andere dagen dat je geen gebruik kunt maken van de opvang deze het hele kalenderjaar op een ander moment mag inzetten?

Twijfel je?
Het serviceteam geeft je graag advies over een pakket dat past bij je situatie. Je kunt ook verschillende pakketten kiezen en combineren. Bijvoorbeeld: op maandag neem je opvang af met een 52-weken pakket en op vrijdag neem je opvang tijdens schoolweken met een 40-weken pakket.