Op onze buitenschoolse opvang (BSO) spelen kinderen van 4 tot 13 jaar samen. Vaak zitten we in de basisschool of op hetzelfde terrein. Lekker dichtbij en vertrouwd. Bij ons maken kinderen vrienden en ontdekken ze spelenderwijs nieuwe interesses. Ieder kind krijgt de ruimte om zijn of haar nieuwsgierigheid te volgen in een uitdagende omgeving.

Ontdekken en ontspannen

Op onze BSO is er altijd wat te doen. Door de inrichting van onze locaties voelen kinderen zich snel thuis. Ze ontdekken nieuwe hobby’s en doen mee aan verschillende activiteiten. Door het aanbod van DoenKids zijn er oneindig veel mogelijkheden. Hoe ouder je kind wordt, hoe meer ruimte er is om zelf de invulling te bepalen. We zien je graag zelfstandig worden. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden ieder kind met persoonlijke aandacht. Zo leren we zelf conflicten op te lossen en grenzen te stellen. Want niets geeft meer voldoening dan een kind dat zich ontwikkelt en gelukkig is. Wat we in de vakanties doen? Lekker erop uit gaan! Er is zoveel te ontdekken in de buurt.

Samen met school

Sluiten de werk- en schooltijden van je gezin niet goed op elkaar aan? Geen zorgen. Opvang voor en na school, in de vakantie, vast of incidenteel. Wij denken graag met je mee. We werken zo veel mogelijk samen met de school en stemmen onze aanpak op elkaar af. We zijn overal en altijd dichtbij.

Kom gezellig langs!

We kunnen je natuurlijk alles vertellen over hoe leuk de BSO is, maar kom gerust een kijkje nemen! Je bent altijd welkom voor een rondleiding samen met je kind. Plan je eerste kennismaking in en dan zien we je snel.