Peuteropvang de Linde: prettige opstap naar school

Da’s handig, een peuteropvang die nauw samenwerkt met een basisschool. We zijn gevestigd in KPO basisschool de Linde. Dat maakt de overstap naar de basisschool straks een stuk leuker en makkelijker. In de eerste plaats omdat je kind het schoolplein al op z’n duimpje kent. Maar natuurlijk ook omdat we je kind op een speelse manier laten kennismaken met bijvoorbeeld woorden, cijfers, kleuren en vormen. Én we alvast een kijkje nemen bij groep 1.

Wil je meer weten over de peuteropvang bij Kober? Lees het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.