Kinderdagverblijf de Sjoester: lekker veel buiten

Rondcrossen op de tractor, tomaten plukken in de moestuin, of op de tast door de voeltuin… Bij kinderdagverblijf de Sjoester zijn we vaak buiten te vinden. Lekker fietsen, glijden, klimmen, klauteren en rondkruipen. Goed voor de motoriek! Als het even kan, gaan we met z’n allen op pad naar het nabijgelegen dierenparkje. Zo vergroten we beetje bij beetje de wereld van jouw kind.
En binnen? Daar is ook meer dan genoeg te beleven, in de aantrekkelijk ingerichte groepsruimten met bouwhoek, boekenhoek, verkleedhoek, keuken en huishoek. Of in de speelhal, waar we net iets meer ruimte hebben om torens te bouwen of met schuimblokken te stoeien. De baby’s spelen ondertussen veilig in de grondbox op de groep.

Goed om te weten

  • Samen met de peuteropvang, bso en basisscholen De Leest en De Pontus maken we deel uit van brede school De Pijler.
  • Op weg naar je werk kun je ’s ochtends bij ons een coffee to go meepikken.
  • We vinden het belangrijk dat kinderen goed in hun vel zitten en lekker bewegen. Onder de noemer ‘Sportieve heldjes’ organiseren we samen met fysiotherapiepraktijk Fysiomore sport- en spelactiviteiten. Een speelse manier om de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.