Peuteropvang de Sjoester: zelf kiezen, zelf doen

Zelf kiezen, zelf doen. Dat is min of meer het motto van peuteropvang de Sjoester. Natuurlijk hebben we onze vaste, gezamenlijke activiteiten en momenten, zoals liedjes zingen, knutselen, een boekje lezen. Maar we stimuleren je peuter vooral zelf op onderzoek uit te gaan. Genoeg te ontdekken bij de Sjoester: binnen in de verschillende aantrekkelijk ingerichte hoeken en de ruime speelhal – leuk voor het betere klim-, klauter- en kruipwerk. Of buiten op de speelplaats, met voel- en moestuin, zandbak en glijbaan.

Goed om te weten

  • We maken deel uit van brede school De Pijler. Zo is het extra makkelijk om alvast een kijkje te nemen bij de kleuterklassen van basisscholen De Leest en De Pontus.
  • We bieden voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Dat betekent dat we themagericht werken en veel aandacht besteden aan de (taal)ontwikkeling van je kind. Voor VVE is een verwijzing nodig van het consultatiebureau.
  • Onze locatie beschikt over het certificaat Verkeersveiligheid. Dit houdt in dat we veilig verkeer bij kinderen op een speelse manier onder de aandacht brengen.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.