Buitenschoolse opvang Dirk & Ko: ontdek alle pluspunten!

Een bso met veel extra’s. Denk aan de warme maaltijdservice. En de verlengde opvang, ’s ochtends en ’s avonds. En dan is het ook nog eens een léuke bso voor je kind. Door de sportdocent op locatie die steeds weer verrassende activiteiten bedenkt. Maar ook door de aantrekkelijke inrichting van de multifunctionele ruimte van het kindcentrum. Oudere bso-kinderen kunnen zich daar – én in de aula en op het plein van basisschool Dirk & Ko – uitstekend vermaken. Kleuters vangen we op op het leerplein bij de kleuterklassen en in een afgeschermd deel van het schoolplein. Natuurlijk hebben we meer dan voldoende creatieve materialen in huis en maken we gebruik van het activiteitenprogramma DoenKids.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.