Bij onze peuteropvang gaan we iedere dag op onderzoek uit. Want als je kind twee jaar is, staat het te trappelen om de wereld te verkennen. Dit doen we samen, in eigen tempo. Ieder kind is anders en daar hebben we persoonlijke aandacht voor. We bereiden je kind alvast voor op de basisschool. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen bij groep 1 of buiten te spelen op het schoolplein.

Dat maakt de overgang straks een stuk leuker en makkelijker. Heeft je kind extra begeleiding nodig? Geen zorgen. We bieden op veel locaties ook VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan. Kom je ook? We zien je graag.

Leren door proberen

Er is van alles te doen op de peuteropvang. Van verkleden tot bouwen en van voorlezen tot tekenen. Op een speelse wijze maken we kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen. Wie zien je graag groeien. Leer je ook sociale vaardigheden? Natuurlijk! Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen continu het groepsproces en laten kinderen kennismaken met elkaars overeenkomsten en verschillen. Er is genoeg ruimte om samen te groeien en te bloeien. Ook voor kinderen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Wij genieten van iedere stap in de ontwikkeling van je kind.

Kom gezellig langs!

We kunnen je natuurlijk alles vertellen over hoe leuk de peuteropvang is, maar kom gerust een kijkje nemen met je kind. We zijn overal en altijd dichtbij. Plan hier je eerste kennismaking in en dan zien we je snel.

Afspraken en tarieven

Afspraken over peuteropvang en bijbehorende kosten zijn in iedere gemeente anders geregeld. Wil je weten hoe het in jouw woonplaats zit? Wij helpen je verder. Neem gerust contact op met ons serviceteam.