Buitenschoolse opvang Kastanjetuin: stads én groen

Een pluspunt van deze bso? Dat is zonder meer het sport- en spelaanbod vanuit de nabijgelegen gymzaal. Drie dagen in de week is er een sportdocent aanwezig die de kinderen uitdaagt lekker in beweging te komen. En laten we ook niet de (moes)tuin vergeten, aan de rand van het schoolplein van basisschool St. Joseph. Kinderen met groene vingers kunnen hier lekker aan de slag en zelf bijvoorbeeld zaadjes planten. Bovendien is er binnen meer dan genoeg te doen, in het atelier, of in één van de speelkamers boven. Of in de keuken waar elke dag wel iets lekkers wordt klaargemaakt: popcorn, gevulde eieren of komkommersalade.

Bso Kastanjetuin brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.