Kinderdagverblijf Merlijn: met de blik naar buiten

Wat een goede plek voor een kinderdagverblijf: sociaal-cultureel centrum ’t Kraaienest, midden in de wijk de Haagse Beemden. We hebben er drie uitdagende ruimten en een grote afgesloten tuin met babywei en moestuin. En we zitten vlak bij de bieb, het winkelcentrum en de weilanden. Dus natúúrlijk gaan we er vaak op uit. Met de bolderkar boodschappen doen, de eendjes voeren, of met een groepje kinderen op bezoek bij de dagopvang voor ouderen, om een spelletje te doen. Een feest voor beide partijen.

En zijn we gewoon ‘thuis’? Dan maken we iets van de groenten en het fruit uit eigen tuin, nemen we een kijkje bij het insectenhotel en oefenen we met woorden, cijfers, kleuren en vormen. Uiteraard nemen we ook de tijd voor lekker vrij spelen.

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.