Buitenschoolse opvang Villa: sfeervol en dynamisch

Wat je noemt een sfeervolle locatie, in een oud klooster, maar met een eigentijdse inrichting die helemaal in lijn is met onze pedagogische visie. De spelletjes- en tafelvoetbalruimte, huis- en bouwhoek en het atelier zijn afgestemd op de jongste bso-kinderen, in de leeftijd van 4 tot en met 5 jaar. In het pand is er dus genoeg voor ze te doen. Buiten trouwens ook. Onze eigen speelplaats is aantrekkelijk en schaduwrijk. We kunnen gebruikmaken van het plein van de naastgelegen basisschool De Zandberg. En als het zo uitkomt gaan we spelen en sporten in de grote gymzaal van het gemeenschapshuis. Zo hebben we dus alles binnen handbereik. En wist je dat kinderen ’s avonds bij ons warm kunnen eten?

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.