Kinderdagverblijf Woelwater: veelzijdig en vrolijk

Ruim, veelzijdig en vrolijk: kinderdagverblijf Woelwater is het allemaal. Dat maakt het voor jouw baby of peuter een prettige plek om zich te ontwikkelen. Zeker onder de hoede van pedagogisch medewerkers die exact weten hoe ze jouw kind stimuleren.

Wat we zoal doen op een dag? Bouwen, dansen, puzzelen, lezen, zingen en natuurlijk vrij spelen in de verschillende aantrekkelijk ingerichte hoeken. Voor extra bewegingsruimte wijken we uit naar de speelhal met schuimblokken en speeltoestellen. Hier organiseren we soms ook gezamenlijke activiteiten met de twee scholen die net als wij deel uitmaken van brede school ‘t Voortouw (De Aventurijn en De Toverlaars).

Verder gaan we natuurlijk vaak naar buiten. Fietsen, rennen, koken in de buitenkeuken en in de zandbak spelen van ons eigen, afgeschermde speelplein. Of we gaan naar het park naast de brede school, of het voetbalveldje in de buurt.

Goed om te weten
We vinden het belangrijk dat kinderen goed in hun vel zitten en lekker bewegen. Onder de noemer ‘Sportieve heldjes’ organiseren we samen met fysiotherapiepraktijk Fysiomore sport- en spelactiviteiten. Een speelse manier om de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.