Spring naar content

Het gaat om
joúw kind

Sluit je aan!

Wil je graag meedenken over de kwaliteit van Kober kinderopvang? Superfijn! Je kunt je aansluiten bij de oudercommissie van de locatie waar je kind naar de opvang gaat. Óf je laat je stem horen in de Centrale Oudercommissie.

 

Oudercommissie op locatie

Locatiegebonden Oudercommissies adviseren over zaken als voeding, pedagogisch beleid en gezondheid. Ook organiseren ze activiteiten. Als lid van zo’n commissie behartig je de belangen van kinderen en andere ouders van de locatie waar jouw kind naartoe gaat. Zo ben je een schakel tussen hen en Kober.

 

Centrale Oudercommissie

De Centrale Oudercommissie vertegenwoordigt álle ouders binnen Kober kinderopvang en richt zich op Kober als organisatie. Het is wettelijk bepaald dat de Centrale Oudercommissie namens ouders en kinderen advies geeft over zaken als plaatsingsbeleid, pedagogisch beleid, spel- en ontwikkelingsmogelijkheden, veiligheid, gezondheid en hygiëne, en het prijsbeleid.

De Centrale Oudercommissie vergadert vier tot vijf keer per jaar en geeft gevraagd of ongevraagd advies aan het bestuur van Kober. Het doel is om de kwaliteit van de kinderopvang te behouden en/of verbeteren.

 

Denk je mee?

Ben je graag actief betrokken bij het beleid van Kober of een van haar locaties? Bij interesse voor een plek in de Centrale Oudercommissie kun je een mail sturen naar centraleoc@kober.nl. Voor deelname aan de Oudercommissie van een specifieke locatie: neem contact op met de unitmanager van jouw locatie.