Peuteropvang de Appel: samen spelen, samen leren

Spelenderwijs leren en groeien? Dat doet je peuter bij de Appel, dat onder één dak zit met basisschool de Appel. We oefenen met samen spelen in de huishoek en bouwhoek, kletsen in een kring, knutselen en zingen liedjes. Dat doen we het liefst aan de hand van een thema, zoals ‘lente’ of ‘zomervakantie’. En natuurlijk halen we graag een frisse neus buiten, op ons eigen plein, met zandbak en natuurtuin.

Bij de Appel zijn we gespecialiseerd in voor- en vroegschoolse educatie (VVE), bedoeld voor peuters van 2,5 jaar en ouder die iets meer ondersteuning nodig hebben. Hiervoor is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.