Kinderdagverblijf de Eerste Rith: kleinschalig en groen

Overzichtelijk, toegankelijk, met een warme sfeer: dat typeert de Eerste Rith, ons kinderdagverblijf in het rustige en groene Princenhage. We maken er deel uit van een kindcentrum, maar hebben er onze eigen afdeling met drie verschillende aantrekkelijk ingerichte groepen: een babygroep, peutergroep en verticale groep. Die grenzen elk aan de schaduwrijke, natuurlijke buitenruimte met glij-klimheuvel, zandbakken en een waterbaan Dat betekent: deuren lekker openzetten en spélen maar!

Wat we verder doen op het kinderdagverblijf? Boekjes (voor)lezen, bouwen, knutselen, kleuren, kletsen. Soms gekoppeld aan een thema. Bijvoorbeeld ‘familie’ als een kind een broertje of zusje heeft gekregen. Zo sluiten we aan bij de belevingswereld van de kinderen en dragen we op een speelse manier bij aan hun ontwikkeling.

Wist je dat…

  • we een groepshulp hebben? Die helpt bij alle dagelijkse dingen. Zo hebben we extra aandacht voor jouw kind!
  • we met de bolderkar regelmatig naar buiten gaan? Even naar de bakker, of een speeltuin in de buurt.
  • we een goede band hebben met basisschool de Eerste Rith? We nemen regelmatig een kijkje bij de kleuters en zorgen voor een goede overdracht.
  • de kinderkapper regelmatig langskomt?

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.