Buitenschoolse opvang de Eerste Rith: creatief en ondernemend

Verwacht hier geen voorgekauwde knutselwerkjes, of een dagprogramma dat van uur tot uur is dichtgetimmerd: bij buitenschoolse opvang de Eerste Rith is het veelal aan de kinderen zelf wat ze willen creëren of ondernemen. Ze maken samen hun keuze uit het activiteitenprogramma DoenKids; wij denken natuurlijk met ze mee. Zo kan het dan we de ene keer boetseren en we dag erna op pad gaan om kikkerdril te zoeken.

Dat doen we met Kindcentrum de Eerste Rith als basis. We hebben er twee eigen, speels ingerichte groepsruimten. Daarnaast gebruiken we de aula, die net als de groepsruimten is ingericht met verschillende hoeken waar kinderen kunnen knutselen, bouwen of lezen. Oh, en vergeet niet de speelpleinen van de school en de gymzaal. Ook dáár zijn we regelmatig te vinden.

Goed om te weten

  • We vangen kinderen op van basisschool de Eerste Rith.
  • De kinderen zijn op leeftijd onverdeeld in drie groepen. Er is dus ook een topgroep, voor kinderen die ouder zijn dan acht jaar.
  • De ‘toppers’ krijgen een fietstraining aangeboden, zodat we er in vakanties op uit kunnen trekken, bijvoorbeeld naar het maïsdoolhof of het bos.
  • Je kunt gebruikmaken van handige services, zoals de vervroegde opvang, de kinderkapper en coffee to go.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.