Buitenschoolse opvang de Stee: gezellig en gevarieerd

Dát is nog eens een sfeervolle locatie, in een oude gerestaureerde boerderij. Zo voelt de bso extra huiselijk en gezellig. En de inrichting van de groepen? Die is helemaal van nu. Met relaxplekken, een atelier, podium en andere knusse, speelse hoeken. Een mooie basis dus voor jouw schoolgaande kind. Oók omdat er ruime keuze is uit diverse activiteiten. Knutselen en koken zijn hier bijzonder in trek. Maar we maken ook graag muziek, spelen toneel of sporten in de gymzaal, onder begeleiding van gespecialiseerde pedagogisch medewerkers. Gewoon vrij buitenspelen, dat doen we natuurlijk ook. Op de speelplaats van de Helder Camara, de school waarmee we nauw samenwerken. Of je vindt ons op het grote grasveld met klimheuvel achter de Stee.

Goed om te weten

  • We werken met vijf stamgroepen, ingedeeld op leeftijd. De twee stamgroepen voor toppers (8+) delen samen de grote groepsruimte op zolder.
  • Zit je ’s avonds krap in de tijd? Je kind kan bij ons een warme maaltijd mee-eten.
  • Volgt je kind zwemlessen? Wij kunnen je zoon of dochter brengen.
  • In de zomer verplaatsen we onze activiteiten naar het terrein van de scouting in Teteringen. Daar hebben we alle ruimte om hutten te bouwen, kampvuur te maken en sport- en speltoernooien te organiseren.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.