Kinderdagopvang Dikkertje Dap: jouw kind centraal!

In een eigen vleugel van brede school D’n Overkant, tegenover de kleuterklassen, vind je kinderdagverblijf Dikkertje Dap. Een veilige, vertrouwde plek waar jouw kind echt centraal staat. Op de babygroep is het grote ronde kleed de plek waar het meeste gebeurt. We proberen er baby’s tot nieuwe houdingen uit te dagen, lezen samen een boekje, voelen aan spannende materialen als veertjes, linten en mini-trommels.

Op de peutergroep oefenen we met dagritme, zingen we liedjes en ontdekken we kleuren, vormen, woorden en cijfers. Vrij spelen doen we natuurlijk ook, bijvoorbeeld in de bouwhoek waar de Duplo en het magneetspeelgoed favoriet zijn. En laten we de speelzaal niet vergeten en natuurlijk onze eigen buitenspeelplaats met toffe fietsjes.

Wist je dat…
We kinderen bewust veel bewegingsvrijheid geven? Kinderen van de babygroep zijn welkom om bij de peuters binnen te kijken. Sowieso spelen we graag samen, binnen in de hal én buiten. Dat maakt de overstap van de baby- naar de peutergroep een stuk makkelijker.

Meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.