Buitenschoolse opvang Dikkertje Dap: geeft kinderen de ruimte

Zelf kiezen, zelf doen, daar maken we werk van bij Dikkertje Dap. We kijken wat kinderen aan ideeën aandragen en leuk vinden om te doen. En dáár haken we op aan. Zo kan het dat je hier de meest uiteenlopende activiteiten voorbij ziet komen. Van slijm maken tot sjoelen. Van tenten bouwen tot restaurantje spelen. Van schaken tot schminken. Het is hier niet snel te gek. Het helpt dat we lekker de ruimte hebben. We spelen in onze eigen groepsruimten, maar kunnen ook terecht in de multifunctionele hal van basisschool D’n Overkant, de gymzaal en natuurlijk buiten.

Wist je dat…

  • we met drie groepen werken, ingedeeld op leeftijd? Kinderen starten in hun eigen groep, maar waaieren daarna uit over de verschillende ruimten.
  • we een pedagogisch medewerker hebben met een sportachtergrond? Zo kunnen we extra uitdagende sportspelletjes doen in de gymzaal.
  • we tijdens vakanties met de toppers (kinderen van 8 jaar en ouder) uitwijken naar de scouting? Daar hebben we de ruimte om nét iets andere activiteiten te organiseren, helemaal op maat.

Meer weten over buitenschoolse opvang? Je leest het hier.