Kinderdagverblijf Kasteeltuin: van alle markten thuis

Uitdagend, open, ruim, speels, groen, avontuurlijk: kinderdagverblijf Kasteeltuin is het allemaal. Dat maakt het tot een heerlijke plek voor je kind om zich te ontwikkelen. Elk van de drie groepen heeft een eigen ruimte. Daarnaast zijn we vaak te vinden in de twee grote speelhallen. Perfect om in te dansen, hoepelen, klimmen en klauteren. Of om bijvoorbeeld in te richten als een camping; er passen met gemak een paar tentjes in. Even rustig samen een boekje lezen? Dat kan ook, in de intieme leeshoek. En knutselen doen we graag in het open atelier.

Groene kinderopvang
We zijn vaak te vinden in de grote, natuurlijke tuin, met ervaringspad, fietsroute, buitenkeuken, picknickgrasveld, moestuin, een afgeschermd hoekje voor baby’s en buitenbedjes. Hiervoor ontvingen we het kwaliteitskeurmerk Groene Kinderopvang Stichting Groen Cement. Laarsjes vergeten mee te geven? Geen zorgen, we hebben voldoende buitenspeelkleding in huis.

En verder
Elk jaar organiseren we een herfstwandeling, waarvoor kinderen hun eigen lampionnen maken. Ouders en opa’s en oma’s zijn welkom om mee te lopen. We sluiten traditioneel af met pompoensoep.

Wil je meer weten over het kinderdagverblijf bij Kober? Lees het hier.