Buitenschoolse opvang Klaverweide: alle vrijheid

Veel ruimte en vrijheid: dat kun je verwachten bij buitenschoolse opvang Klaverweide. We gebruiken onze eigen groepsruimte in basisschool Klaverweide als basis. Vandaaruit waaieren de kinderen uit over de schoolaula, de patio met zandbak, de speelzaal, het schoolplein rondom, het voetbalveldje én het grote grasveld bij de scouting die achter de school ligt. Natuurlijk maken we afspraken over wie waar is; hoe groter je kind is, hoe zelfstandiger het zijn of haar weg mag gaan.

Wát we precies doen, in die speelse uren na schooltijd? Dat is grotendeels aan de kinderen zelf. Samen plannen we activiteiten uit het programma DoenKids. Wordt het handletteren op hout, een penalty-schietspel, of toch een boekenbingo?

Goed om te weten

  • We verzorgen ook de tussenschoolse opvang. Dus je kind ziet ’s middags vertrouwde gezichten.
  • Tijdens vakanties voegen we alle bso’s in de buurt samen bij bso Bijentuin. Daar hebben we lekker de ruimte. Bovendien is het een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld het klimbos, de kamelenboerderij of een museum. Of we organiseren bijzondere activiteiten als ijssculpturen maken.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.