Bso Linietuin: actief team

Na een schooldag is het heerlijk om bij bso Linietuin te landen. In een relatief kleine groep kun je goed ontspannen, maar er is ook van alles te ontdekken. Zeker omdat we veel optrekken met de school waarin we gevestigd zijn: basisschool de Liniedoorn. Samen met hen ontwikkelen we thema’s en activiteiten, denk aan samen koken en knutselen. Even wat energie kwijt? Je kunt ravotten op het schoolplein of in de speelzaal sportspelletjes doen. Ook prettig: de pedagogisch medewerker op de bso verzorgt het overblijven op school. Fijn, zo’n bekend gezicht. En wil je een keer een vriendje meenemen naar de bso? Geen probleem. Die is hartstikke welkom!

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.