Kinderdagverblijf Nijntje: alles bij de hand!

Het grootste pluspunt van kinderdagverblijf Nijntje? Dat is misschien de grote speelhal, met een royale leeshoek, keuken met kinderkeuken, lage tafel om samen een spel te doen of te knutselen. Daarnaast hebben de babygroep en de peutergroep elk hun eigen ruimte, met openslaande deuren naar de tuin. Ook die buitenruimte biedt voldoende uitdaging, met een buitenkeuken, grote zandbak en veel leuke hoekjes. Bovendien is het er lekker groen.

Voor nóg meer bewegingsvrijheid, gaan we er graag op uit. Even naar Speeltuin Heuvelbrink, die achter de school ligt. Of naar de Haagsemarkt in Princehage.

Goed om te weten

  • We zitten in een aparte vleugel van basisschool de Parel, onderdeel van Huis van de Heuvel. Hier vind je ook bso Huis van de Heuvel.
  • Samen koken? Gezellig, gezond én lekker! We nodigen elke ouder een keer uit om samen met hun peuter bij ons te koken en te eten.
  • We organiseren zo nu en dan kinderyoga of er komt een muziekdocente langs.
  • We werken nauw samen met vele partijen binnen de multifunctionele accommodatie Huis van de Heuvel. Dit zijn allerlei kindgerichte zorgprofessionals. Zoals bijvoorbeeld kinderfysiotherapie, logopedie, het JGZ, Prisma en Kentalis.

Meer weten over kinderdagverblijf bij Kober? Je leest het hier.