Buitenschoolse opvang Okidoki: creatief en dynamisch

Techneuten in de dop, creatievelingen en kookprinsen en -prinsessen zijn helemaal op hun plek bij Okidoki, een veelzijdige bso aan de rand van het centrum. Hier moet je zijn als je graag klust. Boren, solderen, figuurzagen, motoren in en uit elkaar schroeven; niets is te gek in de speciaal daarvoor ingerichte techniekruimte. Onder deskundige begeleiding maak je hier de gaafste dingen. Liever naaien? Ook dat kan! Of ga aan de slag in de royale keuken. Ben je graag buiten? Je bent welkom om te tuinieren in de moestuin, waar we zonnebloemen, tomaten en aardbeien kweken. En er is altijd wel iemand te vinden om een balletje te trappen, op onze buitenspeelplaats.

Goed om te weten

  • Okidoki is groot, maar de groepen zijn goed verdeeld. Zo houden we het overzichtelijk en vertrouwd.
  • 3x in de week kunnen kinderen sporten en spelen in de gymzaal, onder begeleiding van een pedagogisch medewerker met een sportachtergrond.
  • We brengen en halen kinderen van Nutsbasisschool Boeimeer, Montessorischool Breda en KBS Petrus en Paulus.
  • We zijn alle dagen open, behalve op woensdag.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kober? Je leest het hier.

Rondleiding

Op dit moment is het voor deze locatie niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen plannen we voor deze locatie pas een rondleiding in wanneer er plaats is.

Je kunt je wél alvast inschrijven voor deze locatie via dit inschrijfformulier. Natuurlijk wil je de locatie gezien hebben voordat je een definitief contract tekent. Het serviceteam neemt contact met je op zodra er plaats is op de locatie van jouw voorkeur. Uiteraard is het vanaf dat moment ook mogelijk om een kijkje te komen nemen. Je zit dan nog nergens aan vast.