Peuteropvang Olympia: samen spelen en leren

Broem, tingeling! Dit wil ik aan! Mmm… lekker eten: een greep uit de thema’s die bij peuteropvang Olympia voorbijkomen. Door op allerlei manieren aandacht te besteden aan onderwerpen als verkeer, kleding en eten en drinken, stimuleren we de ontwikkeling van jouw peuter. We oefenen met woorden, richten de speelhoeken aantrekkelijk in en lezen samen boekjes die bij het thema aansluiten. Alles spelenderwijs natuurlijk, want een ochtend of middag bij Olympia moet voor jouw kind vooral gezellig en leuk zijn. Zo zien we het graag bij Kober.

Wist je dat…

  • we ochtend- en middaggroepen hebben?
  • we voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aanbieden? Om hiervoor in aanmerking te komen, is een verwijzing van het consultatiebureau nodig.
  • we met voorleescoaches werken? Door samen te lezen en voor te lezen stimuleren we de taalontwikkeling van jouw peuter en prikkelen we de fantasie.
  • we onderdeel zijn van een kindcentrum? We werken veel samen met basisschool Olympia. Ook hebben we korte lijnen met partners als Stichting Mees, Surplus welzijn en de logopediepraktijk.

Meer weten over peuteropvang bij Kober? Je leest het hier.